WebFlitser.nl

Gratis extra traffic als FLITS LOCATIE van WebFlitser.nl

Maak van jouw website ook een FLITS LOCATIE en WebFlitser.nl zorgt voor gratis extra traffic.

Extra traffic
Als een van jouw bezoekers wordt geflitst dan verschijnt er een leuke cartoonachtige flits in de browser. Door het formulier in te vullen maakt men kans op een flitsende prijs die beschikbaar is gesteld door een van onze sponsors.

Via WebFlitser.nl worden bezoekers dagelijks op de hoogte gehouden van alle FLITS LOCATIES om deze snel en eenvoudig te kunnen bezoeken om zo vaker geflitst te worden. Want hoe vaker iemand is geflitst wordt des te groter is de kans dat hij/zij de prijs wint.

Hier kan men ook de FLITS DETECTOR activeren als men niet meer geflitst wil worden.

Natuurlijk wordt er alleen maar geflitst op de websites van de partners van WebFlitser.nl zodat alleen partners profiteren van de extra traffic die WebFlitser.nl genereert.

Alle voordelen nog even op een rijtje
- Gratis traffic voor jouw website
- Jouw website URL/link wordt via WebFlitser.nl onder de aandacht gebracht van een brede doelgroep
- Je wordt partner van het unieke WebFlitser.nl concept en biedt al jouw bezoekers kans om gratis flitsende prijzen te winnen
- Jouw website wordt toegevoegd op WebFlitser.nl als FLITS LOCATIE zodat bezoekers van WebFlitser.nl jouw website kunnen bezoeken om geflitst te worden
- Je ontvangt 10% van de omzet op het moment dat een sponsor zich aanmeld via jouw website
- Deze Flits service is 100% gratis

*De e-mail adressen van de deelnemers worden niet verkocht of gebruikt voor andere doeleinden dan het vaststellen van een winnaar. Daarnaast wordt elke bezoeker maximaal 1x per 5 uur geflitst per website.

WebFlitser.nl icoon een andere positie geven? Lees verder >>

WebFlitser.nl uitschakelen voor uw website? Lees verder >>