Open-Ad-netwerk

Het Open-Ad-netwerk

Adverteer op het Open-Ad-netwerk en adverteer op meerdere websites tegelijk.

Zo werkt het
Website eigenaren (publishers) melden websites aan bij Linki.nl om deze tegen betaling te laten voorzien van top advertenties. De Linki.nl back-office controleert vervolgens al deze websites waarna ze op basis van profiel worden ingedeeld in channels (doelgroepen). Specifieke websites kunnen daarnaast ook worden voorzien van zogenaamde keywords voor targetting doeleinden.

Via deze website kunt u direct en zonder tussenkomst van de Linki.nl back-office reclamecampagnes opzetten. Linki.nl matched uw advertenties op basis van een aantal kenmerken met alle beschikbare websiteprofielen uit het Open-Ad-netwerk. Uw advertenties worden alleen gepubliseerd op passende gematchte websites.

Het Open-Ad-netwerk is zeer divers. Er is advertentieruimte beschikbaar op verschillende typen en soorten websites. Van klein tot groot, van blog’s tot portals en van ‘hobby’ websites tot websites van bijvoorbeeld sportverenigingen.

'Vele kleintjes maken een grote'. Door advertentieruimte op basis van channel en keywords in te delen adverteert u niet 'slechts' op één enkele website die past bij uw campagne maar op alle beschikbare websites die passen bij uw campagne.

Het Open-Ad-netwerk van Linki.nl beschikt momenteel over meer dan 12.000 advertentieruimtes en is verdeeld in 29 channels.

Wat kost het?
De kosten heeft u zelf in de hand. U betaald alleen voor het resultaat, per nieuwe bezoeker die via uw campagne op uw website komt betaald u € 0,35.