FAQ Sales service

FAQ Sales service

Vraag: Ik wil graag starten met Ad Space Manager 2.0 plus Sales service. Biedt Linki.nl mij ook garanties met betrekking tot de inkomsten?
Antwoord: Linki.nl zet al zijn marketing mogelijkheden én zijn complete netwerk in om adverteerders te vinden voor uw Ad Space. Ondanks dat kan Linki.nl u geen garanties geven.

Vraag:
Ik wil zeker geen concurrent op mijn website laten adverteren. Hoe ben ik daar zeker van?
Antwoord: U krijgt van Linki.nl altijd vooraf de vraag of u akkoord bent met de adverteerder én de advertentie (banner). Als u niet akkoord bent dan koppelt Linki.nl dit terug aan de adverteerder en wordt de adverteerder niet toegelaten op uw website.

Vraag: Als Linki.nl voor mij de facturatie afhandeld hoe kom ik dan aan mijn geld?
Antwoord: Linki.nl stuurt u maandelijks een creditnota per e-mail toe. Uw verdiensten minus de fee van Linki.nl ontvangt u daarna op uw bankrekening.

Vraag: Ik ben zelf niet technisch. Hoe plaats ik dan de codes op mijn website die nodig zijn om advertenties vanuit Linki.nl te ontvangen?
Antwoord: Dat regelt Linki.nl. Een van onze technisch specialisten neemt contact met u op en neemt u ook hier al het werk uit handen.

Vraag: Hoe brengt Linki.nl mijn Ad Space nu eigenlijk precies onder de aandacht van adverteerders?
Antwoord: Op het moment dat u een Sales service account heeft worden al uw advertentieruimtes toegevoegd aan het
Ad-Space-netwerk. Adverteerders kunnen hierin online zoeken. Ook verstuurd Linki.nl de Ad Space update mailing waarin passende advertentieruimte wordt aangeboden aan adverteerders.

Vraag: Ik ben helemaal niet commercieel. Is die Sales service dan wel iets voor mij?
Antwoord: Jazeker. Linki.nl neemt u alle commerciële werkzaamheden uit handen zoals de presentatie van uw website, het verkoopgesprek en natuurlijk de online promotie van uw website.

Vraag: Ik heb een behoorlijk aantal bezoekers maar mijn website bedient een nichemarkt. Is dat uberhaupt wel interessant voor adverteerders?
Antwoord: Ja. Linki.nl bereikt een groot aantal adverteerders met elk (zeer) specifieke doelgroepen. Voor deze adverteerders zijn websites met een specifiek publiek juist bijzonder interessant.

Vraag: Hoe bepaal ik het meest geschikte verdienmodel?
Antwoord: Dat wordt samen met Linki.nl bepaald. Wij nemen hierover altijd contact met u op.

Vraag: Wat moet ik vragen voor de advertentieruimte op mijn website?
Antwoord: Dat wordt samen met Linki.nl bepaald. Wij nemen hierover altijd contact met u op.

Vraag: Ik heb nu drie adverteerders die in dezelfde periode willen adverteren. Kan dat wel?
Antwoord: Ja dat kan. Linki.nl rouleert de advertenties zodat deze allemaal evenvaak worden vertoond op uw website tijdens de looptijd van de campagne.

Vraag: Ik wil mijn Ad Space presentatie graag aan potentiële klanten laten zien, kan dat?
Antwoord: Ja dat kan. Vanuit het Dashboard kunt u een link doormailen naar potentiële klanten. Natuurlijk is uw Ad Space ook via Linki.nl te vinden.

Vraag: De codes zijn ondertussen geplaatst op mijn website maar nu zie ik daar continu een Ad Space banner staan, hoort dit zo?
Antwoord: Ja. De Ad Space banner draait mee om potentiële adverteerders te laten zien dat op die plek geadverteerd kan worden. Op het moment dat een potentiële adverteerder op de banner klikt wordt de Ad Space professioneel gepresenteerd vanuit Linki.nl.