Adverteren met banners

Adverteren met banners

Banner betekent letterlijk spandoek en werkt als opvallend advertentieblok. Linki.nl plaatst uw banners op websites binnen uw doelgroep.

De banner is uitermate geschikt u te onderscheiden en om uw naamsbekendheid te verhogen. Ook kunt u uw bezoekersaantallen verhogen met een of meerdere opvallende banners. Uw banners zullen duizenden tot honderdduizenden keren worden vertoond aan potentiële klanten!

Leuke pakkende teksten en dito afbeeldingen of logo’s trekken de aandacht op websites. Als u ervoor zorgt dat uw banners de aandacht trekken van de bezoekers, kunt u rekenen op interessante clicks. Linki.nl zorgt er in elk geval voor dat uw banners gezien zullen worden door een groot en relevant surfend publiek.

Met behulp van banner-advertenties adverteert u op websites, ook wel 'banneren' genoemd. Nadat u via een eenvoudig stappenplan Linki.nl heeft vertelt hoelang en binnen welke categorie u wilt banneren, zal Linki.nl ervoor zorgen dat uw banners worden gepresenteerd aan het juiste surfende publiek. Uw potentiële klanten.

De campagne start op een door u zelf te bepalen datum en 'draait' dan voor een bepaalde periode. Linki.nl gebruikt het door u betaalde bedrag als campagnebudget om de clicks OP en vertoningen VAN uw banner-advertenties te betalen aan de publishers waar Linki.nl online advertentieruimte heeft 'gehuurd'.

Op een goedkope manier trekt u in enkele seconden de aandacht van uw potentiële klant. Deze kan uw banner aanklikken en komt vervolgens op uw site terecht. Zeer effectief om dagelijks veel mensen binnen uw doelgroep te bereiken!

Door een langere periode te ‘banneren’ zal uw naam, logo of banner sneller worden herkend waardoor u bouwt aan naamsbekendheid. Naamsbekendheid betekend meer bezoekers en niet onbelangrijk, meer klanten!

Start direct met banneren


Tip: Test meerdere banners in een campagne. Experimenteer met verschillende aanbiedingen en aansporingen om te zien wat het meest effectief is voor uw advertentiedoelen. Linki.nl wisselt advertenties automatisch af binnen een campagne.